Лидерът на ГЕРБ е поредната публична личност, представила гледната си точка

...
Лидерът на ГЕРБ е поредната публична личност, представила гледната си точка
Коментари Харесай

Борисов: Младостта ни изигра лоша шега за Шенген, никога не се прави така

Лидерът на ГЕРБ е следващата обществена персона, показала гледната си точка за влизането ни в Шенген. 

Винаги съм казвал, че в Брюксел до момента в който всичко не е контрактувано, нищо не е контрактувано. Младостта изигра неприятна смешка и в Румъния, и у нас. В момента всичко направено е подложено на подозрение. Ако през днешния ден по обед не получим документа, не е добре в дипломацията. Никога не се прави по този начин, само че няма смисъл да се връщаме обратно. Ако не стане през днешния ден, ще стане през януари, което е покрай изборите в Австрия. Провеждаме ужасно доста съвещания. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Стара Загора.

„ Поговорката, че до нашия котел в пъкъла не би трябвало да има дяволи изигра неприятна смешка на България. Има пасив за България, само че ще се оправим. Трябвало малко самообладание и да се мисли за идващите стъпки, тъй като еврозоната чака “, добави някогашният министър председател.

Ще се одобряват закони след празниците. Нищо не постановяваше да се избързва с мнения. Но тъй като вие бързате, пуснахте румънците, нашите и те разясниха и стана тя, каквато стана, сподели още Борисов, написа novini.bg.

„ Помагаме на Украйна, солидарни сме с Израел, само че няма да допуснем присъединяване на България във военни дейности. Това не може да се случи. Чудя се на Тагарев по какъв начин може да приказва, без да е приказвал с болшинството в българския парламент, който взема решение това “, уточни Борисов на въпрос за присъединяване на България в интервенция в Червено море.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР